Foto: Publicitātes foto
Lielās apmeklētāju intereses dēļ Ziemassvētku priekšvakarā tiek izsludināts multimediālās performances "Gadalaiki" papildkoncerts, kas notiks 28. martā pulksten 16.00 Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars", portālu "Delfi" informē rīkotāji.

Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars" multimediāla projektā – koncertšovā pianista Vestarda Šimkus un vijolnieces Darjas Smirnovas atskaņojumā varēs baudīt Antonio Vivaldi un Pētera Vaska radīto mūziku, ko saista nosaukums "Gadalaiki". Multimediālajā priekšnesumā mūzika tiks papildināta ar krāšņu gaismu un video performanci, ko veidos vieni no labākajiem Latvijas video un gaismas māksliniekiem.

Koncerta pirmajā daļā būs Mārtiņa Feldmaņa gaismu šovs, savukārt koncerta otrajā daļā – video projekcijas, ko katrs savam gadalaikam radīs Artis Dzērve, Ineta Sipunova, Vikijs (Viktors Keino) un Mīnus Astoņi (Andris Vētra).

Katrs no projektā iesaistītajiem video māksliniekiem veidos savu redzējumu par kādu no gadalaikiem.

"Katra no gada sadaļām būs krasi unikāla un atšķirīga un tai pat laikā tās vienos kopīgais gada ritējums mainīgā harmonijā – tieši tāpat, kā to pasniedzis Antonio Vivaldi," raksta koncerta rīkotāji.

Biļetes uz programmas "Gadalaiki" papildkoncertu nopērkamas "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!