Foto: Publicitātes foto

Rīgā, VEF kultūras pilī 24. septembrī un Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars" 9. oktobrī ar programmu "Cits Pauls" viesosies dziedātājs Ralfs Eilands kopā ar Latvijas Radio bigbendu (LRBB). Šajā programmā Maestro Raimonda Paula populārās melodijas skanēs neierastos ritmos un aranžijās, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji.

Ralfa Eilanda un Latvijas Radio bigbenda sadarbība aizsākās "Positivus" festivāla desmitgadē uz lielās skatuves, bet pēcāk Ralfa 23. dzimšanas dienā pilnā "Palladium Rīga" koncertzālē. Uz koncertu bija ieradies arī pats Maestro, šoreiz skatītāju rindās. Savu prieku par koncerta saturu un izpildījumu Raimonds Pauls jau izteica, atnākot uz mūziķu mēģinājumu, bet pēc koncerta teica, ka viņa skaņdarbi ir pārveidoti patiesi meistarīgi un baudāmi.

Šoruden Ralfs ar bigbendu dodas uz "sēdošām" zālēm, lai publika spētu pati pieņemt lēmumu, kad lekt kājās. Līdz šim, turnejas pavasara koncertos Cēsīs un Rēzeknē, tā tas arī ir noticis.

"Esmu patiesi gandarīts, ka mūsu klausītāji spēj novērtēt to darbu, kuru esam ieguldījuši katrā aranžijā, kā arī ļaujas mūsu izpildījuma vilnim un koncertos jūtas brīvi un gandarīti! Novērojot, kā mums šī sadarbība ir izdevusies, es nolēmu, ka jāļauj vienam no dziesmu aranžētājiem – Mārim Jēkabsonam – arī pārveidot rumāņu skaņdarbu "Apa", kurš man palīdzēja iegūt otro vietu prestižajā Rumānijas TV festivāla – konkursā "Cerbul de Aur"," tā par koncertu stāsta Ralfs Eilands.

Koncertā Raimonda Paula melodijas skan funk, soul, regeja, drum 'n' bass, džeza aranžijās. Programmā iekļauta arī Ralfa Eilanda orģinālmūzika.

Koncertus iesildīs "stand up" komiķis Edgars Bāliņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!