Foto: F64

No 4. līdz 6. augustam Līgatnes pagastā, Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā "Ratnieki" norisināsies mūzikas un mākslas festivāls "Laba daba", kurā pulcēsies gan pašmāju, gan ārvalstu mūziķi, kā arī dažādi teātra, dejas un performanču mākslinieki, "Delfi" informē festivāla pārstāvji.

Šogad "Laba daba" notiks jau trīspadsmito reizi. Uz piecām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā piecdesmit mūzikas apvienību un dīdžeju, būs skatāmas vairākas teātra izrādes, notiks performances un dzejas lasījumi, daudz kino, radošās darbnīcas, sporta spēles, amatniecības tirgus un citas aktivitātes. Liela daļa muzikālo priekšnesumu būs unikāli, veidoti tieši festivālam "Laba daba". Gaidāma arī plaša programma bērniem, darbosies bērnu dārzs, "Babyroom" mazuļu terase un atsevišķa telšu pilsētiņas ģimeņu zona.

Foto: Publicitātes attēli

Kā pirmie no festivāla muzikālās programmas tiek izziņoti: meiteņu trio "shishi" no Lietuvas, leģendārā sintpopa grupa "Jumprava", roka grupa "Dzelzs Vilks", pankgrupa ŠŅK, alternatīvās/indīroka apvienības "Satellites LV", "Purple Negative", "Stūrī Zēvele", "Nova Koma" un "Aston Kais", elektropopa projekti "Podruga" un "Baiba" (Latvija/Austrija), postfolka apvienības "Rāva" un "Zari", postroka kamerorķestris "Das Sonntags Legion" un dziesminieks Imants Daksis. Neierastā, paplašinātā sastāvā uzstāsies romantiskais mūzikas duets "Čipsis un Dullais" un grupa "Pienvedēja Piedzīvojumi". Pavisam jaunā apvienība NSR ("Nebijušu Sajūtu Restauratori") uzburs ainu par leģendārās grupas NSRD albumu "Medicīna un māksla".

Drīzumā tiks izziņoti vēl vairāki ārvalstu viesi, kā arī Latvijas mākslinieki. Festivāla programma un paralēlo norišu klāsts tiek regulāri papildināts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!