Foto: Publicitātes foto

Jau vairākas dienas regeja mūziķi no Jamaikas kopīgi ar producentu Gintu Stankeviču regeja stilā ieraksta vairākas Raimonda Paula dziesmas.

Jamaikas mūziķi Tena Stelin, D-Rootical, Brian Fairbairn un Sammy Dreadlocks šodien, 23. oktobrī, uzstāsies pasākumā "Rigga Reggae Ridim" klubā "9K1 Nams".  Mūziķi ieradušies Rīgā, lai ierakstītu četras Raimonda Paula dziesmas, kuras būs adaptētas angļu valodā un izpildītas autentiskā regeja manierē.

Ieceres idejas autors ir Milky Selector jeb Normunds Zelčāns, bet jamaikiešiem ierakstā pievienosies vietējie izpildītāji Uldis Vanags un Renarts Braufmanis. Trešdien ieraksta vietā viņus apmeklēja arī pats Maestro un bija ļoti iepriecināts par dzirdēto.

"Uzreiz jau bija skaidrs, ka viņi labi pieprot savu stilu. Viņiem tas ritms jau ir asinīs. Ja viņi vēl iedziedās pāris frāzes latviski, tas vispār būs kolosāli. Man vienmēr ir paticis, ka citi mūziķi ar savu skatu no malas manās dziesmās atrod kaut ko tādu, ko es pats nenojautu. Interesanti, ka dziesma "Verokoko", kuru viņi plāno ierakstīt, savulaik bija aizliegta tās nosaukuma dēļ, kam esot saistība ar kaut kādām narkotikām.  Ka viņiem atkal nesanāk ziepes," atklāj Raimonds Pauls.

"MicRec" plāno šos ierakstus publicēt nākamā gada sākumā un popularizēt tos kā Latvijā, tā arī pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!