Foto: DELFI
Britu mūziķi "James", kuriem bija jāiesilda grupas "The Killers" koncerts, trešdien uz skatuves nekāpa, jo tā nav bijusi sagatavota sliktiem laikapstākļiem, portālu "Delfi" informēja organizētāju "EM Concert Ltd" pārstāve Kristīne Tjarve, atsaucoties uz kolēģa Denisa Kaņeva teikto.

"James" Rīgā ieradās jau otrdien. Mūziķus neapmierināja Mežaparka skatuves tehniskie risinājumi, proti, tā nebija sagatavota sliktiem laikapstākļiem. Trešdien vakarā sinoptiķi bija solījuši lietu, tāpēc mūziķi nolēma uz tam nesagatavotās skatuves nespēlēt.

"James" muziķi mikroblogā "Twitter" trešdien vakarā rakstīja, ka viņiem ļoti žēl par atcelto koncertu, solot vēlāk sniegt sīkākus paskaidrojumus.

Lai arī Mežaparka Lielā estrāde koncerta apmeklētājiem vārtus vēra jau pulksten 17, grupa "The Killers" koncertu sāka neilgi pēc pulksten 22, novēroja portāls "Delfi".

"James" izveidota 1982. gadā un kopš tā laika kļuvusi par vienu no ietekmīgākajām britu indī stila grupām. "James" sastāvā ir septiņi dalībnieki. Trīsdesmit darbības gadu laikā grupa laidusi klajā 12 studijas albumus, pārdodot 13 miljonus albumu visā pasaulē. "James" bijuši iesildītāji daudzos lielos mūzikas festivālos visā pasaulē, tostarp Glastonberijā, "Lollapalooza", "Rock In Rio", "Coachella", "Hard Rock" "Calling", "Isle of Wight" u.c.

Grupas "James"pazīstamākie hiti, kas iekarojuši vietu klausītāju sirdīs, ir "Sit Down", "She Is A Star", "Laid" un "Getting Away With It All".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!