6. septembrī Rīgā gaidāmo "Junior Boys" koncertu ievadīs pašmāju elektroniskās mūzikas duets "Elvi/Dunian", piedaloties "Kroko" ar interaktīvu reālā laika grafisku instalāciju, portālu "Delfi" informē koncerta organizatori no SKYR.

""Elvi/Dunian"ir sadarbība starp diskžokeju, elektroniskās mūzikas producentu "Elvi Soulsystems" un multi-instrumentālistu, producentu Dunian. Kā vēsta oficiālā mūziķu biogrāfija, "abu radītais skanējums atspoguļo mākslinieku vēl neizdibinātās muzikālās šķautnes. Dvēseles vēstījumi, kuri, svārstoties starp dziļiem, pilnīgiem basiem un kosmiskiem ceļojumiem sintezatoru pasaulē, vienmēr ko stāsta, ik brīdi turoties kaut kur pa vidu starp muzikalitāti un pirmatnējo dejas instinktu..." Šādus vai līdzīgus secinājums kāds, iespējams, būs izdarījis, dzirdot abus muzicējam studijā kādā Skolas ielas namā," stāsta koncerta organizatori.

Piemēram, pats Dunian par kopīgu muzikālo gaitu uzsākšanu ar kolēģi Elvi stāsta: "Neskaitāmas reizes bijām nejauši saskrējušies dažādās pilsētas vietās, līdz vienu dienu es satiktu Elvi pasākumā, kas notika divus stāvus zem manas studijas. Pēc pāris kopīgām sesijām šajā studijā mēs jau strādājām plecu pie pleca, lai radītu mūziku, kuru neviens no mums vēl līdz šim nebija dzirdējis."

Savukārt Elvi stāsta ka "par abu kopīgiem koncertiem var domāt kā par satikšanos". Līdz nesenai pagātnei viņi nekad vēl nebija kopā uzstājušies. Par spīti tam, Elvi to tomēr uzskata par labu veidu, kā aptvert visu esošo materiālu, un arī pamatotu iemeslu, lai pabeigtu viņu iesāktos studijas darbus.

Jau vēstīts, ka 6. septembrī ar savu pirmo un līdz šim vienīgo koncertu Latvijā gandrīz teātrī "Artelis" Rīgā viesos elektroniskās popmūzikas apvienība "Junior Boys" no Kanādas.

Biļetes uz koncertu nopērkamas elektronisko biļešu tirdzniecības vietnē www.bezrindas.lv. To cena paškaik ir 10 latu, bet, tuvojoties koncertam, tās kļūs dārgākas. Uz koncertu tiek tirgotas stāvvietas un to skaits ir stingri ierobežots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!