Foto: Publicitātes foto
16. jūlijā Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertā uzstāsies dziedātāja, flautiste un komponiste Sniedze Prauliņa un roka trio "Blondblackblonde".

Koncertā Sniedze Prauliņa izpildīs pašas komponētos skaņdarbus par kosmosu, izolācijas lentām, meitenēm ar garām kājām un citām mistikas apvītām tēmām, kā arī dažus īpaši atlasītus akadēmiskās mūzikas skaņdarbus un citu izpildītāju dziesmas, stāsta koncerta organizatori.

Pavadošā grupa - Edgars Tomševics (klavieres) un Edgars Šubrovskis (basģitāra).

Sniedze Prauliņa ir pabeigusi Latvijas Mūzikas akadēmiju flautas specialitātē, un savu laiku velta mūzikai. Dažiem klausītājiem viņa ir pazīstama ar 2015 "Zelta mikrofonam" nominēto albumu "INTRO", kurā Sniedzes kompozīcijas izpilda koris "Mūza", citiem ir zināma kā LTV klasiskās mūzikas šova "Radīti mūzikai" dalībniece, Helēnas Kozlovas grupas "Levīti" flautiste, kā arī vokālās grupas "Anima Solla" un kamerkora "Ave Sol" dziedātāja.

Koncerta otrajā daļā uzstāsies grupa "Blondblackblonde" - roka trio ar latviešu ģitāristu Matīsu Čudaru, belģu basģitāristu Lenartu Heindelu un operas dziedātāju no Ņujorkas Miku Keselu. Grupai nesen pievienojies arī bundzinieks Niels Engels no Luksemburgas. Muzikālais kvartets aizsācis savu darbību Amsterdamā 2013. gada vasarā un līdz šim piedalījies daudz dažādos projektos un festivālos vairākās pasaules valstīs, radot mūziku ar džeza, operas, improvizācijas, klasiskās mūzikas elementiem, stāsta koncerta rīkotāji.

Pasākuma laikā darbosies dažādas brīvdabas kafejnīcas. Pasākuma norises laiks no 19.00 - 23.00. Ieeja bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!