Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 27. augustā, grupa "Sudden Lights" aicina uz vasaras sezonas noslēguma ballīti Kalnciema kvartālā. Tas būs brīvdabas koncertu sērijas noslēdzošais koncerts. Pirms vakara galvenajiem māksliniekiem uz skatuves dēļiem kāps arī indī un poproka grupa "Harbor Gents". Pasākuma sākums – pulksten 20.00.

"Esam ļoti pagodināti, ka tieši mūsu koncerts Kalnciema kvartālā noslēgs vasaras brīvdabas koncertu sēriju. Šī vasara bija citādāka, muzikāli daudz klusāka nekā citus gadus, tādēļ būs jo īpašs prieks satikties ar mūsu klausītājiem. Esam sagatavojuši īpašu programmu ar dažādiem pārsteigumiem, " stāsta "Sudden Lights" mūziķi.

"Sudden Lights" pašu rakstītajā mūzikā dominē poproka stilistika, kas papildināta ar nedaudz alternatīvu noskaņu. "Lipīgas, viegli dejojamas melodijas, dažkārt pa kādai dvēseliski melanholiskai notij, kā arī jaunības degsme raksturo grupas skanējumu," raksta paši grupas dalībnieki. Mūziķi uz skatuves kopā spēlē jau astoņus gadus. Līdz šim izdoti divi albumi un vairāki veiksmīgi singli, kas iekļuvuši radio staciju topu virsotnēs.

Biļetes uz koncertu pieejamas visās "Biļešu paradīze" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!