Foto: F64

Ar pašmāju estrādes leģendas – grupas "Remix" akustisko koncertu, ceturtdien, 24. maijā Kalnciema kvartāla (Kalnciema un Melnsila ielu krustojums) tiks atklāta vasaras brīvdabas koncertsezona, portālu "Delfi" informē organiozatori.

No plkst.19:00 plates spēlēs dīdžejs un mūzikas žurnālists Uldis Rudaks, bet grupas "Remix" mūziķi uzstāšanos sāks plkst.21:30. Koncertā skanēs grupas "zelta repertuārs" un instrumentālie skaņdarbi. Uz Kalnciema ielas skatuves kāps visi "Remix" dalībnieki - Igo, Uldis Marhilēvičs, Eduards Glotovs,Vilnis Krieviņš, Aivars Hermanis.

Kā ierasts, no plkst.18.00 līdz 23.00 notiks arī zemnieku un amatnieku tirdziņš, kurā varēs iegādāties iecienītus vietējas izcelsmes produktus un darbosies vairākas āra kafejnīcas.

Brīvdabas koncerti kopā ar vakara tirdziņu sākot no 24. maija līdz septembra vidum notiks katru ceturtdienu. Kalnciema kvartāls šosezon ir sarūpējis vairākus pārsteigumus, taču konkrētie koncerti tiks izziņoti tikai īsu brīdi pirms norises laika. Līdz rudenim uzstāsies gan klasiskās mūzikas izpildītāji, gan alternatīvās rokmūzikas, gan eksperimentālu un starpdisciplināru mūzikas apvienību pārstāvji. Nākamais koncerts jau 31. maijā.

Koncerts iekļauts pasākumu ciklā "Radošie kvartāli iesilda Rīga 2014" un notiek ar nodibinājuma "Rīga 2014" atbalstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!