Foto: Publicitātes foto
Mūziķa Kārļa Kazāka un viņa domubiedru rīkotais "Velomūzikas" ceļojums šogad dosies uz Kurzemi, spēlējot bezmaksas koncertus visdažādākajās vietās.

"Velomūzika" startēs 25. jūnijā no Kolkas raga. Ceļojums vedīs pa Kurzemes celiņiem un takām, nonākot tādās vietās kā Košrags, Rinda, Ance, Kaļķi, Nogale, Dārte, Garlene, Lauciene, Griepciems, Valgale, Kaleši, Mordanga, Āpciems, Amjūdze, Cirkale, Rāpati, Vāverciems, Zlēkas, Tērande, Ošvalki, Labrags, Rīva, Apriķi un daudzās citās, kur, cilvēku uzrunāti, mūziķi ir gatavi ne tikai muzicēt, bet arī uzzināt visu par skaistākajām un īpašajām vietām apkārtnē.

"Velomūzika" norisinās jau piekto gadu. Šajā laikā mūziķi Kārlis Kazāks, Juris Kroičs, Māris Bīmanis, Kaspars Tobis, aktieris Artūrs Krūzkops kopā ar draugiem un nejaušiem ceļabiedriem ir piedzīvojuši aizraujošus 2500 kilometrus mūzikas. Arī šogad "Velomūzika" maina mūziku pret naktsmājām vai, vienkāršāk sakot, rīko akustiskus koncertus naktsmāju devējiem un visiem interesentiem.

"Ar nepacietību gaidu 25. jūniju, kad atkal sanāksim kopā, lai dotos piedzīvojumā, kas pastāstīs par mums pašiem par redzētām un nepamanītām vietām, un ļaus piedzīvot citas sajūtas pašu mūzikā. Jau piedzīvotie 2500 kilometri mūzikas tikai dod pārliecību, ka tādi būs vēl," pirms došanās Kurzemes ceļos saka "Velomūzikas" idejas autors mūziķis Kārlis Kazāks.

Šogad jau ieplānotie "Velomūzikas" koncerti (sākums ap plkst. 20.00):

25. jūnijā Mazirbē pie tautas nama;
26. jūnijā Pāces "Annēs";
27. jūnijā pie Vandzenes tautas nama;
28. jūnijā Sabiles pilskalnā;
29. jūnijā "Zāgkalnos" Usmas ezera krastā;
30. jūnijā pie Piltenes kultūras nama;
1. jūlijā Jūrkalnes Ugunspļavā;
2. jūlijā pie Kazdangas pils.

Velomūzikas koncertu apmeklējums ir bez maksas.

Visērtāk muzikālā brauciena aktualitātēm būs sekot twitter.com/velomuzika, mājas lapā www.velomuzika.com un Radio SWH ēterā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!