Foto: LETA
To, kas skan "Positivus Music" šefa Ģirta Majora "maģītī" gribējām zināt jau krietni sen. Taču tikai tagad - mēnesi pirms "Positivus" festivālā baudām un priekiem Salacgrīvā, izdevās noskaidrot, ko visā muzikāli pārbagātajā ikdienā savā ierakstu atskaņotājā liek Baltijas lielākā mūzikas festivālā organizators.

Friends 'Mind Control'

Kārtējā jaunā Bruklinas grupa, kas iekritusi ausīs.

John Lennon 'Oh Yoko'

Grimes 'Nightmusic' ft. Majical Cloudz

Šī meitene, škiet, ir šī gada ievērojamākā parādība mūzikā, ko mēs klausāmies. Viņai ir iespaidīgs albums un vairāki ļoti stilīgi video. Pati saka, ka rada nākotnes mūziku.

Bruce Springsteen 'We Take Care Of Our Own'

Bosu vairāk klausīties sāku tikai nesen. Dziesma no viņa jaunākā albuma, un šogad viņš ir Nr1 manā līdz šim neredzēto mākslinieku listē.

Tv On The Radio

"TV On The Radio" ir mūsdienu klasika (vismaz mana). Grūti ir izvēlēties kādu vienu viņu dziesmu. Iespējams, mans pagājušā gada klausītākais albums.

LCD Soundsystem 'Drunk Girls'

Žēl, ka nepaspēju viņus redzēt dzīvajā.

Black Keys 'Ten Cent Pistol'

Kā bez "The Black Keys". Šajā video viņi ir vēl kā salīdzinoši jauna grupa turpretim šogad viņi ir tuvu "Kings Of Leon" un "The Killers" panākumiem.

Portugal The Man 'So American'

Neatceros, kad vēl kāda nepazīstama grupa man būtu tā iekritusi prātā pēc redzēta koncerta. Biju vienu lielā viņu koncertā Ņujorkā, pēc kura, nu jau gandrīz gadu, tā ir viena no manām visvairāk klausītajām un divreiz redzētām grupām.

Wild Beasts 'Bed Of Nails'

Mana šī gada "Positivus" grupa.

Jack White 'Love Interruption'

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!