Foto: Jānis Škapars

Siguldas pils paviljonā 17. jūlijā ar Imantam Kalniņam veltītu programmu uzstāsies dziedātāja Katrīna Gupalo un bītmeikeris, mūzikas producentu Uģis Vālodze jeb Oriole.

Kā "Delfi" informē organizatori, Siguldā skanēs koncertprogramma "7 skumjas zvaigznes", kas veltīta izcilā komponista Imanta Kalniņa mūzikai

"Imanta Kalniņa mūzika ir tik skaista, neparasta, sirsnīga un piepildīta. Koncerta programmā ir iekļauta tikai neliela daļa no dziedātājas mīļākajām Imanta Kalniņa dziesmām, jo to ir daudz vairāk par iespējamo koncerta apjomu. Visas kompozīcijas Katrīna Gupalo izpilda savās aranžijās balsij un klavierēm, kas veidotas ar lielu pietāti pret komponista oriģinālajām dziesmu versijām," raksta organizatori.

Programmā iekļautas Imanta Kalniņa radītās kompozīcijas kino un teātra izrādēm, dziesmas angļu valodā un daudzas citas, kuru vidū ir klausītāju ļoti iemīļotas, bet ne tik bieži atskaņotas dziesmas. Koncertā skanēs"Dūdieviņš", "Akāciju palags", "Alvas zaldātiņi", "Tauriņa samtainā smarža", "Viņi dejoja vienu vasaru", "Dzeguzes balss" un citas. Kalniņa dziesmas skanēs līdzās Katrīnas Gupalo pašas radītajai mūzikai un savā veidā mijiedarbosies un sarunāsies ar to.

Vakara programmā no pulksten 20 uzstāsies DJ GarJānis, bet pulksten 20.30 uzstāsies Katrīna Gupalo un Oriole

Ieeja koncertā ir bez maksas no pulksten 19.30. Pils kvartāla teritorijā varēs atrasties tikai apmeklētāji, kas ir veikuši pilnu vakcinācijas kursu, uzrādot derīgu Covid-19 vakcinācijas vai izslimošanas sertifikātu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!