Dziedātājs Kaža (Kārlis Būmeisters), kura šī brīža aktuālākais ieraksts un seriāla "UgunsGrēks" tituldziesma 'Tici vai nē', par prieku saviem klausītājiem ir nolēmis publicēt jaunu dziesmu 'Man ir viss'.

Atšķirībā no dziesmas 'Tici vai nē' šoreiz dziedātājs pats ir arī dziesmas mūzikas un teksta autors. Dziesmas tekstu lasiet šeit.

Kaža 'Man ir viss'

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/Kazha_ManIrViss.mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

"Dziesmas melodija man radās ļoti ātri, sarakstīju to kādā ziemas vakarā vienā piegājienā ar akustisko ģitāru. Tad radās angļu versija, kas arī pirmā tika ierakstīta. Latviešu valodas versijai sākumā bija tikai dziesmas nosaukums. Tad es maz pamazām to sāku piepildīt ar saturu un radās stāsts par to, ka katrā no mums ir viss, pat ja mēs paši to nezinām. Dažādi apstākļi, cilvēki un situācijas ļauj mums par sevi ikreiz uzzināt kaut ko vairāk un vairāk. Dažreiz ir labāk visiem visu neatklāt, bet ir jauki apzināties, ka tas tev ir. Ja vien tas nebūtu apgrūtinoši maniem klausītājiem, tad es gribētu, ka šīs dziesmas pilnais nosaukums būtu 'Man ir viss, kas pāri palicis no negaisa tavā rīta ūdens glāzē'," stāsta dziesmas autors.

Jaunā dziesma tiks iekļauta dziedātāja pirmajā solo albumā, kurš dienasgaismu ieraudzīs šī gada rudenī. Lielākā daļa dziesmu studijā jau ir ierakstītas, taču tās vēl gaida pēdējos labojumus un papildinājumus, - norāda "Mikrofona ieraksti".

Singls 'Man ir viss' jau ir iekļuvis arī pirktāko Mp3 dziesmu "Top 10" portālā "Doremi.lv". Tikmēr ar pašu dziedātāju ir iespējams tikties jautrajās "Bombox" ballītēs. Kaža piedalīsies pasākumos Kuldīgas pilsētas estrādē 6.augustā un Krustpilī - 13.augustā. Vairāk informācijas par šiem pasākumiem atrodama šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!