Foto: Publicitātes foto

31.decembra vakarā King Charles Vecgada aizvadīšanas koncertu koncertzālē "Palladium" iesildīs ska grupa "KuchenBeat", portālu "Delfi" informē "Positivus Music" pārstāvji.

"KuchenBeat" repertuārā ietilpst regeja, ska, balkānu, afrokubano un latino stila mūzika, kas ieskauj klausītājus neatkārtojamā deju, ritmu un skaņu virpulī. Kā Latvijas festivālu galveno skatuvju mākslinieki, "KuchenBeat" arvien pierāda sevi kā grupu, kuras koncertos jūtams ugunīgās melodijās pārvērsts patiess un neviltots dzīvesprieks, vēsta koncerta rīkotāji.

Jau ziņots, ka ekstravagantais mūziķis King Charles, īstajā vārdā Čārlzs Kosta (Charles Costa), ir viens no daudzsološākajiem Britu alternatīvās, indie un folkpopa skatuves pārstāvjiem, kurš šī gada maijā izdeva savu debijas albumu "LoveBlood".

Pēc Vecgada koncerta "Palladium", King Charles ar DJ setu uzstāsies kafejnīcas "Piens" ceturtajos "Piena svētkos". Mākslinieka koncerts "Palladium" beigsies neilgi pirms pusnakts, savukārt svinīgais DJ sets "Piena svētkos" izskanēs no diviem līdz četriem naktī.

Biļetes pieejamas visās "Biļešu Serviss" kasēs un internetā. King Charles "Palladium" koncerta biļešu cena –18 lati. "Piena svētku" biļešu cena – 10 lati.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!