Foto: Publicitātes foto

Slavenā amerikāņu grupa "Kings of Leon" cer, ka viņiem vairs nekad nebūs jāizpilda viņu visu laiku lielākais hits un fanu visvairāk gaidītā dziesma koncertos "Sex on Fire", grupas dalībnieki atzinuši laikrakstam "The Sun". Tas izskanējis tikai mēnesi pirms viņu gaidāmā koncerta Mežaparkā, 25. jūnijā.

Viņu hits ne tikai ir viņu visu laiku populārākā dziesma, bet arī kļuvusi par teju himnu daudzās pasaules universitāšu kopmītnēs un bāros. Līdz ar to arī visās uzstāšanās reizēs grupai tieši šo dziesmu lūdz izpildīt visvairāk.

"Kings of Leon" bundzinieks Nātans Falovills laikrakstam atzinis, ka viņam jau mets slikti no šīs dziesmas izpildīšanas, un, ja vien fani to atkal un atkal nepieprasītu, grupa to bez nožēlas labprāt izmestu no sava koncertu repertuāra.

"Es būtu sasodīti laimīgs, ja mans sekss nekad vairs nedegtu ugunīs," ironizējis bundzinieks. "Fani to vēlas, un, ja ir tik daudz izdotu albumu, vienmēr ir diskusija par to, kādas dziesmas iekļaut koncertu repertuārā, jo katram jau ir savas mīļākās dziesmas."

Falovills arī atklāja, ka grupas dalībnieku smagā dzeršana ir jau sen aiz muguras, kam par iemeslu ir mūziķu ģimenes. "Agrāk, kad kaut kur ieradāmies, mēs pa taisno devāmies uz bāru, bet nu domājām, kā pēcāk nokļūt mājās, lai varētu bērnus vēl nolikt gulēt."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!