Šī gada 29. decembrī pulksten 19.00 kinoteātrī "Kino Bize" (Elizabetes iela 37, Rīga) norisināsies akustisks Imanta Dakša svētku koncerts, portālam "Delfi" pavēstīja Imanta Dakša pārstāve Alise Peniga.

2016. gada izskaņā Imants uzstāsies ar īpaši izvēlētu repertuāru – senākām un retāk izpildītām dziesmām, pirmatskaņojumiem, kā arī spilgtāko no šajā gadā iznākušā albuma "Mūžīgā ģeogrāfa piedzīvojumi".

Imanta Dakša mūzika ir kinematogrāfiska un tēlaina, tāpēc būtu grūti iztēloties vēl labāku tās klausīšanās vietu par kinozāli. Koncerts notiks svinīgā un intīmā gaisotnē – "Kino Bizē" ir 45 amfiteātra tipa sēdvietas, pieklusināts apgaismojums un laba akustika, kas ļaus nepastarpināti ieklausīties dziesmās un noskaņoties drīzajai gadumijai.

Imants Daksis sarakstījis mūziku un vārdus vairāk nekā 300 dziesmām. Dziesminiekiem raksturīgie spēles instrumenti – akustiskā ģitāra, balss un ar kāju sists ritms – Imanta izpildījumā ir piesātināti ar ekspresiju un drosmi, kam Latvijas mūzikā nav analoga, raksta Alise Peniga. Mūziķa dziesmas ir gan ekspresīvas, gan melodiskas, maigas un sentimentālās.

Koncerta biļetes var iegādāties internetā, kā arī uz vietas pirms koncerta. "Kino Bize" atvērts no pulksten 18.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!