Foto: Publicitātes foto
Piektdien, 28. septembrī, savā pirmajā Eiropas turnejā Kaņepes Kultūras centrā (KKC) uzstāsies austrāliešu producents, dziedātājs un izpildītājs Kid Fiction, portālu "Delfi" informē KKC pārstāvji.

"No sākuma ar elektronisko mūziku neaizrāvos. Iemācījos spēlēt ģitāru un pirmos muzikālos gadus pavadīju, spēlējot dažādas regeja grupās manā dzimtajā pilsētā Sidnejā. Elektroniskās mūzikas scēnā aktīvs esmu samērā nesen, tikai pusotru gadu. Skaņdarbos izmantoju dažādus akcentus, tajā skaitā kustību, melodiju un atmiņas. Priecājos, ka tūres ietvaros esmu nokļuvis arī Latvijā. Vēl pagājušo nedēļu biju Ogrē un Liepājā, šovakar noslēdzošais koncerts Rīgā," stāsta mūziķis.

Kid Fiction ir nokļuvis uz tādām lielām skatuvēm kā "Listen Out", "Subsonic", "Yours & Owls", kā arī uzstājies "Red Bull Stage Academy" un Berlīnes "Club Gretchen" rīkotajos pasākumos. 2018. gadā Kid Fiction laida klajā savu EP ar tādu pašu nosaukumu, albuma tūres ietvaros koncertē Lietuvā, Latvijā, Apvienotajā Karalistē, Zviedrijā un Vācijā.

Kid Fiction muzikā var saklausīt "High Life", "Afrobeat", "Footwork", "Beats" un "Warp" stila eksperimentālās elektroniskās mūzikas žanra IDM (Intelligent Dance Music) skaņas.

Kaņepes Kultūras centrs darbojas kopš 2012. gada, tā mērķis ir nodrošināt regulāru un augstvērtīgu kultūras notikumu norisi un pieejamību plašai auditorijai, kā arī veicināt jaunu un radošu ideju realizāciju. Centra rīkotajiem pasākumiem ir iespējams sekot sociālās tīklošanas vietnēs un KKC mājaslapā.

Koncerta sākums ir pulksten 21.00, biļetes par 1 eiro var iegādāties uz vietas Kaņepes Kultūras centrā, Skolas ielā 15.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!