Trešdien, 17. decembrī nāk klajā grupas "Astro'n'out" jaunais studijas albums "Astro' Acoustic". Albuma prezentācijas koncerti notiks 17. un 18. decembrī, 21:00 pasākumu norises vietā "Spīķeri" , Maskavas ielā 6, portālu "Delfi" informē albuma izdevēji "Avantis".
"Astro'n'out " jaunais albums ierakstīts latviešu un angļu valodās un kopumā ietver 10 dziesmas, starp tām arī Jāņa Holšteina-Upmaņa (Goran Gora) un Māras Upmanes-Holšteinas kopīgi sarakstītā dziesma 'Panika'. Starp pašu rakstītām kompozīcijām iekļauta arī Ulda Marhilēviča 'Lūgums', kas jau sen organiski iekļāvusies "Astro'n'out" dzīvajos koncertos.

17. un 18. decembrī jaunajā klubā " Spīķeri" notiks "Astro'n'out" jaunā albuma koncerts, kura apmeklētāji dāvanā saņems jauno "Astro'n'out" disku. Koncertā būs dzirdamas gan tādas klausītāju iemīļotas dziesmas kā 'Nē gravitātei', 'Daļa Rīgas' un 'Tici sev' akustiskās versijās, gan arī vēl nedzirdētas kompozīcijas no jaunā albuma.

Koncerta viesmākslinieki- Arnis Račinskis, Egons Kronbergs un Stīgu Trio.

Koncerta biļetes pieejamas "Biļešu Servisa" kasēs. Biļešu skaits ierobežots.

$bslink="http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muusika/?productID=1145"; include("/www/htdocs/whatson/includes/bs.inc"); ?>
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!