Foto: DELFI

Ceturtdien, 14.augustā, Vecrīgas klubā "Nabaklab" uzstāsies divas ārvalstu grupas un viena pašmāju muzikālā apvienība, tā iesildot apmeklētājus pirms nedēļas nogalē Liepājā notiekošā rokfestivāla "Fontaine Festival".

Kā informēja kluba pārstāvis Edgars Āboliņš, "Fontaine Festival" Rīgā tiks ieskandināts ar itāļu "Kuadra", somu rokmūzikas kolektīva "Manzana" un pašmāju grupas "Oceanpath" koncertu.

Divas no trijām minētajām mūzikas apvienībām uzstāsies arī šī gada festivālā.

Itāļu grupai "Kuadra" veiksmīgi izdevies atdzīvināt "rapcore" mūzikas žanru un, dziedot itāliski, piešķirt savam skanējumam kaut ko svaigu un oriģinālu. Par to bija iespējams pārliecināties šī gada maijā, kad grupa Latvijā viesojās pirmoreiz, sniedzot koncertus Rīgā, Jelgavā un Liepājā.

"Manzana" ir regulāri Liepājas kluba "Fontaine Palace" viesi, tādēļ izvēlēti arī par šīgada festivāla dalībniekiem. Mūziķi arī vairākas reizes uzstājušies pasākumu organizatoru "Black Masquerade" rīkotajos koncertos.
"Fontaine Festival" iesildīšanas koncerts sāksies pēc plkst.21. Tā apmeklējums būs bez maksas.

Kā ziņots, "Fontaine Festival" notiks Liepājā no 15.augusta līdz 17.augustam, pulcējot vairāk nekā 30 mūzikas apvienībām no Latvijas, Krievijas, Somijas, ASV, Itālijas, Lielbritānijas un Zviedrijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!