Foto: Publicitātes foto
Svētdien, 19. oktobrī, plkst. 16 Valkas pilsētas kultūras namā jau vienpadsmito reizi notiks Latvijas un Igaunijas Nacionālo operu mākslinieku koncerts, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji.

2003. gadā pēc toreizējā Valkas pilsētas mēra Venta Armanda Kraukļa ierosmes Valkā tika aizsākta skaista tradīcija- ik gadu Valkas pilsētas kultūras namā notiek Latvijas Nacionālās operas un Igaunijas Nacionālās operas mākslinieku koncerts. Tas izpalika vien 2009.gadā, kad kultūras namā notika renovācija.

Daudzi opermūzikas cienītāji Valkā un tuvējā apkārtnē šos ikgadējos koncertus gaida ar lielu nepacietību, jo katrā no tiem ir cieša saikne starp solistiem un klausītājiem.

Plānots, ka koncertā, kas svētdien, 19. oktobrī plkst. 16 notiks Valkas pilsētas kultūras namā, piedalīsies INO solists Urmass Poldma, LNO solisti Evija Martinsone, Dana Bramane, Laura Grecka, Jūlija Vasiļjeva, Rihards Mačanovskis, Jānis Apeinis, Raimonds Bramanis, kā arī Latvijas Nacionālās operas orķestris. Diriģents – Normunds Vaicis. Koncertā skanēs populāra mūzika no operetēm.

Biļetes uz Latvijas un Igaunijas Nacionālo operu mākslinieku koncertu maksās 15, 12, 10 un 7 eiro. Tās katru darba dienu no plkst. 8 līdz 20 var iegādāties Valkas pilsētas kultūras namā pie dežuranta.

Biļetes iespējams arī iegādāties, zvanot pa tālruni 64723055 vai 20235967, (norādot savu vārdu, uzvārdu un e-pasta adresi, uz kuru nosūtīt Valkas novada domes rekvizītus biļetes apmaksai.) Biļete apmaksājama trīs dienu laikā un saņemama pirms koncerta pie dežuranta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!