Foto: Publicitātes foto

Koncertzālē "Palladium" 16. jūnijā notiks baltkrievu grupas "Molchat Doma" koncerts.

Ieeja koncerta norises vietā no pulksten 18, koncerta sākums pulksten 19. Par iesildītāju Rīgā izvēlēts vācu mūziķis Luis Ake.

Baltkrievu darkwave apvienība "Molchat Doma" dibināta 2017. gadā Minskā un vēl pirms sava pirmā koncerta pašu mājās, piedzīvoja negaidītu un joprojām aktuālu popularitātes vilni visā pasaulē – arī joprojām notiekošajā koncertturnejā "New Wave Sadness" izpārdoti teju visi grupas koncerti Eiropā, Latīņamerikā un ASV, savukārt Rīgas koncerts tika pārcelts uz lielākas ietilpības telpām, portālam "Delfi" vēsta koncerta rīkotāju pārstāvis Edgars Āboliņš.

Neskatoties uz grupas neilgo pastāvēšanu, tās augšupceļš bijis gana straujš un aizpagājušā gada nogalē iznākušais jaunākais albums "Monument" izdots ierakstu kompānijas "Sacred Bones Records" paspārnē. Arī "Molchat Doma" iepriekšējais albums "Etaži" piedzīvojis negaidītu popularitāti un ticis pat pārizdots, jo visa tā 10 000 eksemplāru tirāža tika ātri izpārdota, savukārt dziesma "Sudno" kopš 2020. gada aprīļa ne reizi nav pametusi straumēšanas servisa "Spotify" topu "Viral 50", bet jaunākais albums "Monument" iekļuvis "Billboard" topa "Heatseekers" 21. vietā.

Koncertu rīko koncertaģentūra "Circle Pit Shows".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!