Foto: Publicitātes foto
18. aprīļa pievakarē krogs "Zobens un lemess" (Aristīda Briāna ielā 10, Rīga) pagalmā tiks atklāta jauna āra koncertvieta. Pirmo koncertu sniegs īpaši viesi – grupa "Inokentijs Mārpls" un dziesminieks Haralds Sīmanis, portālu "Delfi" informē rīkotāji.

Krogs cieši saistīts ar jau piekto gadu notiekošo brīvdabas festivālu "Zobens un lemess", tā gaisotni, publiku, mūzikas un arī alus izvēli, vienkopus pulcējot gan alternatīvās mūzikas metālmūzikas un folkroka klausītājus, "craft" alus cienītājus, gan citādi domājošos.

"Cienot īpašu un kvalitatīvu alu kā vērtību, "Zobens un lemess" ir piederīgs "Rīgas alus kvartāla" krogu saimei. Tajā notikušas gan neformālas lekcijas, viktorīnas un kolekcionāru tirdziņi, gan projekta "Uz savas ādas" pasākumi, gan vienkārši jaudīgas pasēdēšanas un sarunas kā telpās, tā uz terases," raksta jaunās koncertvietas veidotāji.

Šogad martā krogs "Zobens un lemess" nosvinēja divu gadu jubileju, taču kādēļ te nenotiek koncerti? Uz šo publikas un arī paša kroga līdz šim neatbildēto jautājumu nu ir rasts risinājums. Ar ceturtdienas, 18. aprīļa pievakari "Zobens un lemess" iedibina jaunu tradīciju – zobenkroga pagalma koncertu cikls.

Pasākuma laikā darbosies arī bufete, jo ciemos ar izbraukuma "kiosku uz riteņiem" ieradīsies Pārdaugavā un alternatīvās mūzikas vidē jau labi zināmā bufete – picērija "Ansamblis".

Sākums pulksten 19.00, krogs un pagalms apmeklētājiem būs atvērts no pulksten 18.00.

Ieeja par ziedojumu 1 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!