Foto: DELFI
Latvijas Pasākumu producentu asociācija (LaPPA) ir apkopojusi nozares ekspertu balsojumu par labākajiem pagājušā gada pasākumiem 11 dažādās nominācijās. Mūzikas festivāls "LabaDaba", kas pagājušā gada augustā notika Līgatnes "Ratniekos", atzīts par labāko pasākumu ar ieejas biļetēm, portālu "Delfi" informē festivāla organizatori.

Mūzikas festivāls "Laba Daba" atzīts par labāko nominācijā - 2011.gada labākais pasākums ar ieejas biļetēm. Konkursu organizēja Latvijas Pasākumu producentu asociācija. Pasākumu gada balva ir apbalvojums labākajiem Latvijas gada oriģinālpasākumiem un notikumiem. Festivāla producenti SIA "Pareizā ķīmija" un radio "Naba" pateicas par augsto novērtējumu un šim notikumam par godu atklāj pirmās grupas, kas muzicēs šī gada festivāla.

Festivālā savu dalību kā pirmie apstiprinājuši viesmākslinieki "Dub Syndicate" (Jamaika), "Spiritual Seasons" (Ukraina), "Solitude" (Lielbritānija), "Clubroot" (Lielbritānija) un "The Capital Beat" (Somija)
Savukārt no pašmāju mūziķiem dalību festivālā apstiprinājuši Haralds Sīmanis, "Striķis", "Auļi", "Pulse Effect", "Tesa", "Starmetis", "PND", "HMP?", "Eskimo", "Gaujarts", "Sound Religion", "Mango!", "Kuchenbeat", "Suņa stunda", "Sus dungo", "Dzeltenie pastnieki", "Trakula", "Tramplīni" un citi.

"Laba daba" ir starptautisks mūzikas festivāls, kas Līgatnes "Ratniekos" norisināsies no 3. līdz 5. augustam Festivālā piedalīsies vairāk kā 50 grupas un DJ apvienības.

Kopumā festivāls piedāvās dažādas regeja, etno-folka, roka, elektro un citas mūzikas variācijas, kā arī bagātu papildprogrammu ar radošām, aizraujošām un izzinošām aktivitātēm visām paaudzēm.

Biļetes uz festivālu nopērkamas visās "Biļešu servisa" kasēs.

Foto: 'Laba daba 2011'

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!