Foto: Publicitātes foto
30. aprīlī pulksten 18, Starptautiskās Džeza dienas ietvaros, Latgales vēstniecībā "Gors" tiks atklāts koncertu un meistarklašu cikls "Atmosfēras", kura mākslinieciskais vadītājs un iedvesmotājs ir komponists, pianists un džeza mūziķis Edgars Cīrulis.

Kā "Delfi" informē organizatori, četros koncertos klausītāji tiksies ar īpaši izraudzītiem māksliniekiem, kuru daiļrade aicina aizmirst par robežām laikā un telpā.

Koncertu sērijā tiks prezentēts plašs mūzikas spektrs, paturot prātā kopējo konceptu – kā nesteidzināt laiku, kā justies labi šeit un tagad, kā "palēlināties". Klausītājus ar savu "Atmosfēru" būtību iepazīstinās meksikāņu vokāliste, komponiste, dzejniece Fuensanta Mendesa, amerikāņu vokālists, komponists un ģitārists Sems Emidons (Sam Amidon), vācu pianists un komponists Pablo Helds, kā arī Līva Dumpe - latviešu vokāliste, komponiste ar savu unikālu skatījumu uz mūzikas un performatīvās mākslas kombinēšanu.

Katrs no māksliniekiem sniegs meistarklasi Jāņa Ivanova Rēzeknes mūzikas vidusskolas audzēkņiem, citiem mūziķiem un interesentiem, ko plānots tiešraidīt arī Latgales vēstniecības "Gors" "Facebook" lapā. Pirmā koncerta mākslinieka Pablo Helda meistarklase norisināsies 30. aprīlī pulksten 13, Latgales vēstniecībā "Gors". Aktuālā informācija par meistarklasēm būs pieejama "Gora" sociālo tīklu lapās un www.latgalesgors.lv.

Biļetes uz koncertu ciklu "Atmosfēras" iespējams iegādāties "Gors" un "Biļešu paradīzes" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!