Spāņu dziedātājs Enrike Iglesiass laidis klajā jaunu albumu "Final Vol.1", kas ierakstīts angļu un spāņu valodā.

Kā "Delfi" informē izdevēji no "Sony Music", sis divvalodīgais projekts seko mūziķa 2014. gada ierakstam "Sex and Love". Tas ir populārā dziedātāja 11. studijas albums un tajā iekļautas 11 dinamiskas dziesmas, ieskaitot jauno singlu "Pendejo".

Mediju uzmanība ap šo dziesmu palielinājās pagājušajā nedēļā, kad mistiskas lielformāta afišas paziņoja, ka Iglesias ir "pendejo" (stulbs), tās bija redzamas tādās pilsētās kā Losandželosa, Ņujorka un Maiami.

"Pendejo" ir romantiska himna – tā to raksturo izdevēji. Dziesma ir par iekāres spēku, kas ikvienu padara par muļķi.

Līdz ar dziesmu klajā nāk arī tās video, kuru filmējis Džesijs Terrero un tajā redzams Enrike Iglesias kopā ar meksikāņu aktrisi Renātu Notni.

Enrike Iglesiass ir pasaulslavens spāņu dziedātājs, kurš dziesmas skan gan spāņu, gan arī angļu valodā. Viņš ir viens no komerciāli veiksmīgākajiem spāņu popmūziķiem, kura dziesmas kļuvušas par hitiem visā pasaulē un iekarojušas dažādu topu virsotnes. Karjeras laikā izdevis vairākus studijas albumus, kā arī ieguvis daudzus apbalvojumus. Vienu no tiem – Visu laiku labākais latino mākslinieks – viņš "Billboard Latin Music Awards" ieguva 2020. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!