Foto: Publicitātes foto

Vokālā grupa "Latvian Voices" novembrī Rīgā uzstāsies ar jaunās koncertprogrammas "Pāri Robežām" diviem koncertiem, kuros sola izpildīt vairākus pasaules pirmatskaņojumus.

Koncerti Rīgā notiks 21. novembrī plkst. 15 un plkst. 19 mūzikas namā "Daile", informēja "Latvian Voices" menedžere Sondra Zaļupe.

Koncertprogrammu "Pāri Robežām" veido grupas dalībnieču oriģinālmūzika. Mūzika tapusi arī labi zināmajiem latviešu dzejnieku dzejoļiem - Aspazijas "Mēness starus stīgo" un Imanta Ziedoņa "Viegli". Līdzās oriģināldziesmām tiks izpildīta arī populārās mūzikas klasika, piemēram, "The Beatles" dziesma "Strawberry Fields" un Alanisas Morisetes "Thank U".

Koncertprogramma tapusi sadarbībā ar komponistu un sitaminstrumentu virtuozu Rihardu Zaļupi.

Pirms Rīgas koncertiem "Latvian Voices" ar jauno koncertprogrammu priecēs klausītājus Valmierā, bet līdz šim vokālās grupas priekšnesumus jau redzējuši klausītāji Rēzeknē, Daugavpilī un Ādažos.

Grupas menedžere stāstīja, ka "Latvian Voices" nupat atgriezusies no veiksmīgiem koncertiem Taivānā, kur sniegti divi koncerti kopā ar Taipejas vīru kori lietuviešu diriģenta Vītauta Miškina vadībā. Dziedātājās uzskata, ka koncerti izdevās, tādēļ cer jau pavisam drīz atgriezties Taivānā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!