Foto: Publicitātes foto

Pašmāju grupa "The Big Bluff" klausītājiem nodevusi dziesmu "The H8ful Eight". Tā radīta iedvesmojoties no jaunākā Tarantino vesterna ar tādu pašu nosaukumu, kura pirmizrāde paredzēta Ziemassvētkos.

"Nav noslēpums, ka mūsu radītajā materiālā, sākot ar mazu promo video un beidzot ar albumu, jūtamas ietekmes arī no Tarantino stila, veida kādā viņš pasniedz savu kino, tāpēc, gaidot jauno vesternu, esam ierakstījuši tādu kā savu versiju tam, kā, šķiet, ir jāskan filmas skaņu celiņam," stāsta grupas solists Iļja Krūmiņš.

Ieraksta skaņu inženieris ir Pēteris Ozols ("Pagrabstudio") un tas māsterēts Inga Baušķenieka skaņu ierakstu studijā "Bicycle Systems". Dziesmas vizuālo materiālu veidojusi Alise Podniece.

Nākamajā gadā "The Big Bluff" pārstāvēs sevi un Latvijas mūziku Nīderlandē notiekošajā mūzikas konferencē "Eurosonic Noorderslag" un festivālā "Ment" Ļubļanā, Slovēnijā.

2014. gadā "The Big Bluff" izdeva debijas albumu, kas tika nominēts Latvijas Mūzikas Ierakstu gada balvai "Zelta mikrofons".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!