Foto: Publicitātes foto

Kompānijas "Mikrofona ieraksti" 2914. gadā izdotais latviešu smagā metāla grupas "Relicseed" albums "Slaughterhouse" ieguvis galveno žūrijas balvu amerikāņu kompānijas "Music Resource Group" rīkotās aptaujas" Independent Music Awards ( IMA)" kategorijā "Labākais metal/hardcore" albums.

Kā portālu "Delfi" informē "Mikrofona ieraksti" pārstāvis Guntars Račs, IMA balvas tiek pasniegtas jau četrpadsmit gadus un tā ir ieguvusi lielu popularitāti un prestižu starp mūziķiem, kā arī mūzikas faniem, kuru apjoms šajos gados mērojams simtos miljonu.

Relicseed "Slaughterhouse" par labāko savā kategorijā atzinusi starptautiska žūrija, kuras sastāvā šogad darbojās pasaulē pazīstami mūziķi un ierakstu kompāniju un koncertu organizētāju pārstāvji, kā arī industrijas pārstāvji no kompānijām "SoundCloud", "Nettwerk Music Group", "Hard Rock Café" un citām. Ar pilnu žūrijas sarakstu varat iepazīties IMA mājaslapā.

Lai arī "Relicseed" jau ir ieguvis prestižo žūrijas balvu un albuma promociju no IMA, viņi vēl var cerēt arī uz "Tautas balss balvu" jeb "Vox Vote" un tur grupas fani var viņiem palīdzēt, nobalsojot un to var izdarīt IMA mājaslapā. Vienīgais apgrūtinājums ir tāds, ka balsotājam ir jāreģistrējas. 

"Relicseed" otrais studijas albums "Slaughterhouse" ierakstīts Losandželosas "Tranzformer Studios", sastrādājoties ar skaņu inženieri un līdzproducentu Braienu Karlstromu. "Relicseed" bija viena no pēdējām grupām, ar ko leģendārais inženieris strādāja, jo 2013. gada janvārī mira ar sirdstrieku.

Tikmēr grupa ir mazliet pārstrādājusi un uzlabojusi savas dziesmas "Serial Leader" video, kuru tagad piedāvā noskatīties vietnē "YouTube". 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!