Foto: Publicitātes foto

Atvērtā tipa dizaina austiņas – kāds jau iemīļojis, turpretī kāds vēl uzlūko ar skepsi. Tomēr, līdz ar "Huawei FreeClip" laišanu klajā, jau sen stagnējošajā bezvadu austiņu tirgū ir parādījusies jauna vēsma. Jaunās austiņas ir piemērotas tiem lietotājiem, kas lūko pēc ērtām un trokšņainos apstākļos drošām austiņām. Tāpat tās nevainojami apvieno estētiku ar tehnoloģijām, tāpēc ir īpaši iecienītas to lietotāju vidū, kuri ir minimālisma piekritēji.

Minimālisms – nezūdošā aktualitāte

Tādām šķietami nenozīmīgām detaļām kā austiņu dizains patiesībā ir liela nozīme. Arī austiņas var kalpot kā tēla papildinājums un interesants aksesuārs, vēl vairāk izceļot lietotāju personīgo stilu. Piemēram, austiņas ar galvas stīpu var atstāt par sevi sportisku, ikdienišķu un dažkārt pat retro iespaidu, savukārt "Huawei" atvērtā tipa austiņas – mūsdienīgu, elegantu un pat saviesīgu.

Lai gan modes pasaulē arvien vairāk parādās spilgtu krāsu un ekstravagantu apģērbu izvēles, minimālisms tomēr nezaudē savu aktualitāti. ""FreeClip" ir "Huawei" jaunākais produkts, kas radīts virziena "Fashion Forward" ietvaros, kura mērķis ir transformēt tehnoloģijas par modes apliecinājumu. Kaut gan jaunās austiņas ir tehniski sarežģītas, būtiska priekšrocība ir to dizains, kas ir elegants un ar minimālisma elementiem, ļaujot tās nēsāt birojā, sporta zālē vai pat saviesīgos pasākumos.

"FreeClip" izskats imitē ausu aproču formu, tāpēc no pirmā skatiena tās var atgādināt interesantas formas auskarus vai klipšus. Tās nāk divās krāsās – melnā un violetā, – tāpēc būs piemērotas gan tiem, kas ir iecienījuši klasiku, gan tiem, kas uz pavasari vēlas vairāk krāsu savā ikdienā," stāsta tehnoloģiju eksperts Mikus Tillers.

Foto: Publicitātes foto

Ērtums bez nekādiem kompromisiem

Kā skaidro eksperts, atvērtā ausu tipa austiņas no tradicionālajām bezvadu austiņām atšķiras ar to, ka lietotājs var vienlaikus dzirdēt apkārtējo vidi un baudīt audio saturu. Taču, kas attiecas uz ierīču ērtumu, "Huawei" jau iepriekš ir pierādījis, ka ir soli priekšā daudziem tehnoloģiju ražotājiem. "Austiņas sastāv no trim daļām – "C-bridge" savienojuma, ergonomiskas pupiņas formas moduļa un akustiskās lodītes. To centrālais elements – "C-bridge" savienojums – palīdz austiņām pielāgoties dažādām ausu formām un izmēriem. Tas ir veidots atbilstoši vairāk nekā 10 000 reālu cilvēku ausu paraugiem, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku lietošanas pieredzi. Pie tam, katra no austiņām sver tikai 5,6 gramus un cieši pieguļ lietotāja ausīm, tāpēc tās ir ērti nēsāt arī ilgstoši," kā norāda Tillers.

Pērkot "Huawei FreeClip" austiņas līdz 28.04.2024. par 199 EUR, dāvanā saņem viedo aproci "Huawei Band 8".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!