Foto: Publicitātes foto
26., 27. un 28. februārī Latvijas 1. Rokkafejnīcā notiks svētki ar koncertiem dažādu Latvijas mūziķu dzīvajā izpildījumā, kā arī citi spilgti notikumi, portālu "Delfi" informē pasākumu rīkotāji.

Svinības sāksies jau ceturtdienas vakarā, kad, atklājot svinības, uz Latvijas 1. Rokkafejnīcas - Reiterna nams skatuves kāps ļoti dažādi, lai neteiktu, ka pretrunīgi vērtētā, īpaši kolorītā grupa "Ryga". Rokkafejnīcas "Klavierbārā" tās pašas dienas vakarā starts tiks dots jaunās sezonas karaoke turnīram kopā ar Frīdi, bet Reiterna nama mūros līdz šim nebijis notikums pirmajā svinību dienā būs videodiskotēka - "Electric Cafe" un VJ Egmonts izpildījumā ikviens varēs ļauties indie, electro un pop visual mix piedzīvojumam.

Piektdienas vakarā notiekošais uzņems apgriezienus - dzīvajā izpildījumā būs skatāmas, klausāmas un novērtējamas četras komandas. Vakaru iesāks jaunā, taču Latvijas rokmūzikas ārēs jau skaļi sevi pieteikusī grupa "Neon Saturdays", turpinājumā uzstāsies rokbrigāde "Laime Pilnīga", kura savā koncertā sola jaunumus no pavasarī gaidāmā grupas otrā studijas albuma. Pēc tam sekos viena no spilgtākajām un neparastākajām grupām Latvijas mūzikā - "Inokentijs Mārpls", bet otrās svinību dienas izskaņā nepārspējamās balss īpašnieks Atis Ieviņš un "The Rock Brothers".

Svētku kulminācija gaidāma sestdienas vakarā, ko iesāks trīs kungi, kuri jau sen nekādus komentārus neprasa - Igo, Aivars Hermanis un Raimonds Macats. Ar visu laiku labākajām dziesmām, kā arī kompozīcijām no sava pirmā soloalbuma ''Dziesmas par dzīvi un mīlestību'' sestdien svinībās piedalīsies leģendārais rokenrolmuzikants Ainars Virga kopā ar apvienību "Virga Roxx", bet sestdienas vakara vērienīgākais notikums būs teju neticams - grupas "Slavas Sienu" rokkafejnīcā atklās un ekskluzīvu koncertu sniegs "Labvēlīgais Tips". Turpinājumā par svētku režīmu un dejām līdz pat rīta gaismai nomodā būs ansamblis "Coco Orchestra".

Ieejas biļetes uz pasākumu jau šobrīd iespējams iegādāties Latvijas 1. Rokkafejnīcā, "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās visā Latvijā, kā arī internetā. Iepriekšpārdošanā biļetes nopērkamas izdevīgāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!