Līdz "Positivus" festivālam palikušas 100 dienas. Festivāla mājaslapā tagad ir iespējams iegādāties biļetes uz "Positivus Ekspresi", kuponus ar “Baltic Taxi” īpašo festivāla piedāvājumu, kā arī telšu pilsētiņas un kemperu vietas.

Ik gadu "Positivus Ekspreša" un "Baltic Taxi" pakalpojumu popularitāte "Positivus" festivālā pieaug, tāpēc šogad organizatori parūpējušies par to, lai katrs festivāla apmeklētājs varētu savu ceļu saplānot laicīgi. "Positivus Ekspresis" apmeklētājus no t/c "Olimpia" nogādās līdz festivāla ieejai. Ekspreša cena vienā virzienā šobrīd ir 6.50 eiro. Biļešu skaits ir ierobežots.

Savukārt "Baltic Taxi" nodrošinās, ka Positivus festivāla viesi tiks nogādāti no jebkuras vietas Rīgā līdz pašai festivāla norises vietai Salacgrīvā. "Baltic Taxi" ceļojuma kupons šogad maksā 76 eiro vienā virzienā. Vienā taksometrā var braukt līdz četriem pasažieriem - brauciena izmaksas no tā nemainās. 

Festivāla laikā apmeklētāju ērtībai "Baltic Taxi" taksometri pastāvīgi atradīsies viegli pieejamā un visiem sasniedzamā vietā pie otrās festivāla ieejas. Vairāk informācijas par "Baltic Taxi" kuponu un "Positivus Ekspreša" biļešu lietošanas noteikumiem, kā arī iespēja tās iegādāties pieejama internetā.

Tāpat ir iespējams iegādāties arī kemperu vietas, kas atradīsies tam speciāli paredzētās zonās telšu pilsētiņā. Maksa par kempera vietu bez elektrības ir 50 eiro, savukārt par kempera vietu ar elektrības pieslēgumu 80 eiro. Biļetes cenā iekļautas arī četras telšu pilsētiņas aproces. Kemperu vietu skaits ir ierobežots.

Positivus festivāls sadarbībā ar tūrisma un aktīvās atpūtas preču veikalu  "Gandrs" jau ceturto gadu piedāvā iespēju pasūtīt divvietīgu vai trīsvietīgu telti pašā telšu pilsētiņas sirdī - "Gandra ciemā". "Gandrs" izveidojis piedāvājumu telšu labiekārtošanai. Plašāk ar "Gandra" piedāvājumu un izcenojumiem var iepazīties internetā.

Festivāla biļetes nopērkamas mājaslapā, "Biļešu Serviss" kasēs un "Nordea" bankomātos. Trīs dienu biļete bez teltsvietas maksā 65 eiro, savukārt trīs dienu biļete ar teltsvietu 71 eiro. Pērkot teltsvietu atsevišķi tās cena ir 8 eiro. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!