Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 22. maijā, pulksten 15 Liepājas koncertzāle "Lielais dzintars" kamersērijas "Personīgi" pavasara sezonu noslēgs mūzikas un dzejas koncertu "Brīdis pēc vakariņām", kurā piedalīsies aktrise Rēzija Kalniņa un ģitārists Kaspars Zemītis. Koncertu būs iespējams vērot arī tiešraidē.

"Brīdis pēc vakariņām ir krēslas zona starp dienu un vakaru. Starpbrīdis starp dienas dunoņu, steigu, miera un klusuma valstību. Brīdis, kur mēs varam satikt sevi dzejā un mūzikā. Kur ieraudzīt savu dvēseli un sadzirdēt savu sirdi. Brīdis, kur klusumā mūs uzrunā pasaule. Dzeja un mūzika apvienosies programmā, kurā skatītājiem tiks atklāts mazliet vairāk, personīgāk," vēsta koncerta programmas veidotāji.

"Katram, kurš lasa dzeju, ir bijuši brīži, kad šķiet – dzejnieks ir ielūkojies mūsu sirds stūrīšos un norakstījis tās slēptākās ilgas un jūtas," stāsta koncerta dalībnieki Rēzija Kalniņa un Kaspars Zemītis, kuri šajā programmā dalīsies ar tiem dzejoļiem un skaņdarbiem, kuri uzrunājuši viņu sirdis.

Programmā tiks lasīta Rudītes Losānes, Daces Zālīte-Micānes un Māras Zālītes dzeja, skanēs Kaspara Zemīša radītie oriģinālskaņdarbi, kā arī latviešu un ārvalstu komponistu aranžēti skaņdarbi ģitārai.

Koncertu klausītāji varēs vērot kā klātienē, "Lielā dzintara" Kamerzālē, tā tiešsaistē, koncertzāles digitālo koncertu platformā "Digitālais dzintars". www.digitalaisdzintars.lv.

Raksturīgi "Lielā dzintara" kamersērijai "Personīgi" klātienes koncerta apmeklētājiem pēc notikuma būs iespēja satikties ar mūziķiem otrā stāva galerijā, lai baudītu nesteidzīgas sarunas neformālā gaisotnē un uzdotu sev interesējošos jautājumus.

Biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!