Foto: Publicitātes foto
Liepājā, koncertzālē "Lielais dzintars" šovasar, 1. jūlijā, plkst 20.00 savā pasaules turnejā uzstāsies vācu modernā džeza grupa "De-Phazz", portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji.

Koncerta laikā klausītāji varēs iepazīties ar grupas jaunākā albuma "Prankster Bride" kompozīcijām, kā arī dzirdēt jau sen pazīstamas un iemīļotas dziesmas.

Grupas dalībnieki savas mūzikas aprakstā saka, ka laba stila izjūta ir reta parādībā, bet lai nu kā arī nebūtu, viņiem pašiem tā piemītot. Grupas galvenā prioritāte ir mūzikas dažādība, kas atspoguļojas arī jaunākajā albumā "Prankster Bride", kurā ir samiksēti vairāki rotaļīgi vokāli kopā ar sarežģītiem instrumentāliem izpildījumiem.

"De-Phazz" dibināta 90. gados, kopš šī laika grupa ir kļuvusi par stabilu muzikālo projektu ar augstu vērtējumu modernā džeza mūziķu aprindās. Kā uzsver koncerta rīkotāji, grupas pamatsastāvs nebūtu iedomājams arī bez šarmantās un samtainās balss īpašnieces Patas Apletones (Patt Appleton), kā arī Karla Frīsona. "De-Phazz" jau vairākkārt ir viesojušies Latvijā, savukārt Liepājā šī būs pirmā reize.

Jaunajā albumā "Prankster Bride" ir 14 kompozīcijas, kurās jūtama ietekme sākot no regeja līdz pat tradicionālai folkmūzikai, savas pēdas atstājis arī blūzs un 50. gadu rokenrola skaņu harmonijās.

Biļetes uz koncertu ir pieejamas no 30. marta visās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās, "Statoil" degvielas uzpildes stacijās, kā arī internetā. Biļešu cenas no 20 līdz 70 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!