Foto: Publicitātes foto

Viļņas klubā "Forum Palace" 27. jūnijā uzstāsies thrash-metal grupa "Testament", kas līdzās šī žanra "lielajam četriniekam" - "Metallica", "Megadeth", "Slayer" un "Anthrax" – ir minama kā viena no ievērojamākajām žanra veidotājām un attīstītājām, portālu "Delfi" informē koncerta organizatori no aģentūras "Ltips".

"Testament", kas šogad atzīmēs 30. dzimšanas gadadienu, dibināta 1983.gadā un nāk no slavenā Sanfrancisko Bay Area, kas jau tobrīd bija kļuvusi par tharsh metal šūpuli. No Četrus gadus vēlāk grupa izdeva debijas albumu "The Legacy", kas guva gan klausītāju, gan kritiķu nedalītu atzinību.

Līdz šim laikam "Testament" izdevusi desmit studijas albumus, no kuriem lielākā daļa kļuvusi par smagās mūzikas klasiku. Kopā ar izdotajiem studijas albumiem, ir pārdoti vairāk nekā 12 miljoni citi grupas radošie darbi – četri koncertierakstu albumi, dažādas kompilācijas un 12 singli. Vairākām dziesmām uzņemti iespaidīgi videoklipi.

Jaunākais grupas albums "Dark Roots Of Earth" klajā nāca 2012.gadā. Arī šis materiāls saņēma teicamas atsauksmes smagās mūzikas presē un pakāpeniski iekaroja publikas atzinību.

Biļetes uz grupas "Testament" koncertu Lietuvā nopērkamas visās "Biļešu servisa" kasēs. Biļešu cena 18 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!