Arī šogad dziedātāja Linda Leen 14. februārī aicina klausītājus uz tradicionālo Svētā Valentīna dienas koncertu, kas notiks koncertzālē "Palladium".

Mīlētāju svētkos Linda Leen koncertē jau ceturto gadu pēc kārtas. Pirmais Valentīna dienas koncerts notika 2009.gadā Dailes teātrī, otrais – "Splendid Palace" (Kino Rīga), pagājušogad Arēnā Rīga un šogad – jaunajā koncertzālē "Palladium Riga".

"Šī diena ir skaista ar to, ka tā ļaujas interpretācijai, un veidi , kā svinēt mīlestību, var būt ļoti radoši. Es vēlos sagaidīt Valentīna dienu kopā ar cilvēkiem, kuriem, tāpat kā man, viena no mīlestības valodām ir mūzika. "Palladium" koncertzāles/mūzikas kluba atmosfēra dod iespēju kustēties līdzi mūzikas ritmos, būt brīvākam un atraisītākam. Un "kinoteātra" pēdējās rindas – klasika...," teic Linda Leen.

Audiovizuālā priekšnesuma "Cinema" programma jau ir izskanējusi skatītāju pārpildītās koncertzālēs Liepājā, Valmierā, Jelgavā un Dailes teātrī. 14.februāra "Palladium" koncerta apmeklētājiem Linda Leen un Kaspars Zemītis ir sagatavojuši muzikālu pārsteigumu, iedvesmojoties no klausītāju atsauksmēm par jaunradīto dziesmu "Frozen".

Biļetes uz koncertu nopērkamas visās "Biļešu paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv

Foto: Linda Leen koncertos


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!