Foto: Publicitātes foto

Vasaras nogalē Dzintaru koncertzālē izskanēja vērienīgs un krāšņs Lindas Leen labāko autordziesmu koncerts "Klasika", kura DVD/BluRay ieraksts nāks klajā šī gada novembra vidū. Atzīmējot tā izdošanu, Linda Leen un mūziķi aicina uz DVD/Bluray "Klasika" prezentācijas koncertu 30. novembrī Vidzemes koncertzālē "Cēsis".

DVD/BluRay "Klasika" prezentācijas koncertā Lindas labākās oriģināldziesmas kopā ar autori izpildīs klasisko stīgu instrumentu virtuozi – ģitārists Kaspars Zemītis, Štrausa stīgu kvartets un perkusiju meistars Rihards Zaļupe.

Koncertu scenogrāfijas autors - Kristaps Skulte, projekcijas - Viktors Keino (Dabas koncertzāle), gaismu mākslinieks – Oskars Pauliņš (Latvijas Nacionālais teātris).

Koncertu "Klasika" Dzintaros, kas tiks izdots DVD/BluRay, atzinīgi vērtēja gan mūzikas mīļotāji, gan profesionāļi: "Koncertā Lindas labākās dziesmas skan, neievērojot hronoloģisku secību, jo labiem muzikāliem darbiem nav noilguma. [..] Linda Leen - autore, pianiste, flautiste un laikam gan vienīgā savas paaudzes dziedātāja, kuru ir pamats dēvēt par dīvu, pavisam noteikti ir labāka par daļu to ārzemju dziedātāju, kuras uzstājas arēnās visā pasaulē", recenzijā laikrakstam "Diena" raksta Uldis Rudaks.

Biļetes uz DVD/BluRay prezentācijas koncertu "Klasika" 30.novembrī Vidzemes koncertzālē "Cēsis" var iegādāties visās "Biļešu Paradīze" kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

Fragments no Dzintaru koncerta "Klasika" topošā DVD/BluRay:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!