Foto: DELFI
Dziedātājai Lindai Leen būtu interesanti piedzīvot Eirovīzijas vērienu, uzstājoties uz lielās Eirovīzijas skatuves, tomēr Eirovīzijas nacionālajā atlasē dziedātāja piedalīties nevēlētos, jo sacensība vietējā mērogā viņai vairs neesot interesanta.

Kā intervijā "Izklaide TV" norāda Linda Leen, viņai "tagad ir tāds dzīves periods, ka viņa atļaujas eksperimentēt, nevis darīt tikai pārbaudītas lietas".

"Ir valstis, kuras nerīko nacionālo atlasi, - televīzijas kanāls izvēlas mūziķi, sagatavo viņu un sūta uz Eirovīziju. Ja Latvijā tas notiktu šādā veidā, es piekristu. Sacensība vietējā mērogā mani vairs neinteresē, jo mēs redzam, ka skatītāji balso par patlaban aktuālo mākslinieku un viņiem nav tik svarīga dziesmas kvalitāte.

Man būtu interesanti piedzīvot Eirovīzijas vērienu, paskatīties, kā strādā profesionāļi, sajust lielo skatuvi un intensīvu darba režīmu, piedzīvot koncentrāciju, kas ir nepieciešama trijās minūtēs, kamēr dziedi. Jā, man noteikti gribētos gūt šo Eirovīzijas adrenalīnu," stāstījusi Linda Leen.

Uz jautājumu, vai viņa seko līdzi Eirovīzijas kaislībām, dziedātāja atbild, ka ik pa laikam gribēšot zināt, kā iet mūsējiem.

"Šogad duets Musiqq bija labākais, ko mēs varējām aizsūtīt uz Eirovīziju. Es ticu šiem puišiem, viņi ir ļoti OK. Es domāju, viņiem būs liela nākotne - un, kas zina, varbūt arī ārpus Latvijas. Šoreiz es tiešām turu īkšķus par mūsējiem. Dziesma ir forša, un dzīvais izpildījums arī būs labs - Emīls dzied tīri, tur viss ir kārtībā. Vienīgais jautājums - vai tas būs pietiekami harismātiski un pārliecinoši. To gan es nezinu," teikusi Linda Leen.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!