Amerikāņu rokgrupa "Linkin Park" izdevusi CD/DVD albumu "Road To Revolution", kurā apkopoti 17 grupas lielākie hiti, kas ierakstīti šogad "Projekt Revolution" tūres ietvaros, portālu "Delfi" informē izdevēji Latvijā "Platforma Music".

imageFoto galerija: 'Linkin Park' Rīgā

Ieraksts tapis 29.jūnijā koncertā Miltonkīnzā (Milton Keynes), Lielbritānijā. Koncertu apmeklēja 50 tūkstoši cilvēku, padarot to par "Linkin Park" lielāko koncertu viņu organizētā festivāla "Projekt Revolution" sešu gadu pastāvēšanas laikā. Festivāla ietvaros grupa spēlējusi vairāk nekā 200 koncertus.

Albums izdots pārstrādājamā eko-iepakojumā. Tajā iekļautas arī "slēptas" bonus dziesmas un pievienots apjomīgs buklets. Koncertierakstā vērojami gan grupas pēdējie hiti, kā 'Leave Out All The Rest', gan klasiski skaņdarbi, kā 'Breaking The Habit' un 'Crawling', un divas īpašas uzstāšanās ar 'Jay-Z' - 'Jigga What/Faint' un 'Numb/Encore', pēdējā no kurām 2005.gadā saņēma arī "Grammy" balvu.

2008. gada vasaru Linkin Park pavadīja koncertturnejā "Projekt Revolution" ietvaros, atbalstot savu albumu "Minutes to Midnight", kas bija viens no 2007.gada pārdotākajiem albumiem. Pēc Starptautiskās Fonogrammu industrijas federācijas IFPI datiem šis albums, kurš atnesa grupai piecus Top10 hitus ('Leave Out All The Rest', 'Bleed It Out', 'What I've Done', 'Shadow of the Day', 'Given Up'), nopelnīja grupai titulu "2007.gada pārdotākā rokgrupa".

 

Koncertieraksta "Road To Revolution" dziesmu saraksts:

"One Step Closer"
"From The Inside"
"No More Sorrow"
"Given Up"
"Lying From You"
"Hands Held High"
"Leave Out All the Rest"
"Numb"
"The Little Things Give You Away"
"Breaking the Habit"
"Shadow of the Day"
"Crawling"
"In the End"
"Pushing Me Away"
"What I've Done"
"Numb/Encore" (piedaloties Jay-Z)
"Jigga What/Faint" (piedaloties Jay-Z)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!