Foto: Publicitātes foto

Mūzikas festivāls "Live Fest 2013" 30. augustā noslēgsies Jūrmalā ar "Sweet Soul Music Revue" šovu, kas radies kā veltījums laikmeta ievērojamākajiem amerikāņu soula mūzikas pārstāvjiem, kuri piecdesmito, sešdesmito un septiņdesmito gadu laikā radījuši tādus muzikālus skaņdarbus, kas savu popularitāti nav zaudējuši pat šodien, portālu "Delfi" informē šova organizatori.

"Sweet Soul Music Revue" pasaules atzinību ieguvis ar tādām dziesmām kā "Funny Funny", "Co-Co" un "Little Willy". Tas ir trīs stundas ilgstošs muzikāls šovs, kura laikā tiek izpildīti hiti no vispasaules soula mūzikas ikonu, tādu kā Reja Čārlza (Ray Charles), Džeimsa Brauna (James Brown), Tīnas Tērneres (Tina Turner), Stīvija Vondera (Stevie Wonder), soula mūzikas ģēnija Reja Čārlza (Ray Charles) un citu mākslinieku repertuāra.

Šova grupas sastāvā ir deviņi mūziķi un astoņi vokāli no visas pasaules - Marites Dabasol-Smith no Filipīnām, Jimmy James no Ņujorkas, Derrick Alexander and Laeh Jones no Detroitas, Daniel Stoyanov no Sofijas (Bulgārijas) un dziedātājs, saksofonists Waldo Weathers no Nešvillas, kurš 15 gadus pavadījis muzicējot kopā ar soula mūzikas krustēvu Džeimsu Braunu (James Brown).

Šovasar mūzikas festivāls "Live Fest 2013" norisināsies vairākās Latvijas pilsētās un piedāvās žanriski daudzveidīgus mūzikas izpildījumus. 30. jūnijā Dzintaru koncertzālē baudīsim īstu roka koncertu ar latviešu roka leģendām un īpašajiem viesiem no Lielbritānijas grupu "Animals and Friends", bet 17. augustā tiksimies Kuldīgā, kur uzstāsies septiņdesmito  gadu britu glamrok grupa "Slade".

Biļetes uz festivala "Live Fest 2013" pasākumiem nopērkamas www.bilesuparadize.lv un "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!