Foto: Publicitātes foto

Mūzikas festivālā "Live Fest", kas šovasar norisināsies Dzintaru koncertzālē uzstāsies arī kādreizējā grupas "Yazoo" soliste Alisone Mojete. Šis gads zīmīgs ar to, ka savulaik populārajam "Yazoo" singlam "Only You" aprit 30 gadi.

1982. gadā slavenais duets "Yazoo" izdeva savu pirmo singlu "Only You", ko sarakstīja dziesmu autors Vinss Klārks (Vince Clarke) un sākotnēji bija piedāvājis grupai "Depech Mode". Grupa no šīs dziesmas atteicās, taču duetam "Yazoo" tā atnesa pasaules slavu.

Alisone Mojete arī šodien atceras cik nervoza un satraukta jutusies pirms šīs dziesmas atskaņošanas. "Only You" ir singls, kas visu pasauli iepazīstināja ar Mojetes balsi un iekaroja Lielbritānijas mūzikas topus. Vēlāk šo dziesmu iedziedājuši tādi mākslinieki kā Enrike Iglesiass, Džeisons Donavans un citi.

Alisone Mojete "Live Fest" ietvaros uzstāsies 1. jūlijā. Tiek solīts, ka koncertā izskanēs arī hīts "Only You", kā arī citas dziesmas no viņas un "Yazoo" repertuāra.

Jau ziņots, ka pirmais "Live Fest" šogad norisināsies Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē 30. jūnijā un 1. jūlijā. Festivālā piedalīsies arī britu rokgrupa "Manfred Mann's Earth Band", "Louie Fontaine & Starlight Searchers" un tenors Amorijs Vasilli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!