Foto: Publicitātes foto
"Cēsu alus Air Guitar" jeb "gaisa ģitāras" čempionāts "LMT Summer Sound" festivālā piedāvās kvalificēties uz apmaksātu dalību pasaules čempionātā Somijā.

"“Air Guitar” mērķis ir veicināt mieru un labklājību pasaulē. Čempionāta norises veids ir pavisam vienkāršs – katrs dalībnieks piedalās atlases divās kārtās, bet uzvarētājs dodas uz fināla sacensībām Somijā, Olū. Lai piedalītos sacensībās, ir jābūt iemaņām spēlēt “gaisa jeb neredzamo ģitāru” un darīt to pēc iespējas pārliecinošāk," stāsta festivāla pārstāvji

Šī gada "LMT Summer Sound" festivālā, sadarbībā ar “Cēsu Alus” norisināsies “Air Guitar” oficiālais atlases posms “Cēsu alus Air Guitar”, kur divu dienu garumā tiks noskaidrots Latvijas labākais “gaisa ģitāras” virtuozs, kurš jau šā gada augustā dosies uz pasaules čempionātu Oulu pilsētā, Somijā, stāsta rīkotāji.

Oficiālās atlases vadīs grupas “Bastards” solists Renārs Mastiņš. Programmā paredzēts arī grupas uzstāšanās. Piektdienā tiks izvirzīti 5, bet sestdienā 10 labākie “gaisa ģitāras” spēlētāji. Abus pusfinālus un finālu desmit baļļu sistēmā vērtēs žūrija un visiem fināla dalībniekiem tiks piešķirtas balvas no “Cēsu alus”, bet uzvarētājam iespēja pirmo reizi pārstāvēt Latviju “Air Guitar” pasaules čempionātā.

Pieteikties “Cēsu alus Air Guitar” var jau tagad - internetā, kā arī "LMT Summer Sound" festivāla laikā uz vietas.

Festivāls "LMT Summer Sound" norisināsies 10. - 11. jūlijā, Liepājā. Līdz ar iepriekšminētajiem mūziķiem, divu dienu garumā tajā uzstāsies "Nico&Vinz", "Apocalyptica", "Mumiy Troll", "Musiqq", "Pienvedēja Piedzīvojumi", "Astro'n'out" un DJ Rudd, Jānis Stībelis, Fēlikss Ķiģelis, "Bet Bet", "Aurora", "Laika Suns" un daudzi citi mākslinieki.

Festivāla biļešu cenas: ieejas biļete - 28 eiro, ieejas biļete un telts vieta - 35 eiro, VIP biļete - 70 eiro, VIP biļete + autostāvvieta - 85 eiro. Festivāla biļetes var iegādāties visās "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās Latvijā un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!