Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 8. oktobrī, mākslas centrā "Noass" uzstāsies performanču māksliniece, repere Mykki Blanco un Sam Acevedo no ASV.

Kā "Delfi" informē organizatori, pasākumu ievadīs pašmāju mūziķi Keitija Bārbale un "TV Maskava".

Mykki Blanco ir pazīstama amerikāņu repere, performanču māksliniece, dzejniece un aktīviste, kas ātri ieguva atpazīstamību ar pirmo albumu " Cosmic Angel: The Illuminati Prince/ss" (2012) un albuma singly "Wavvy", kā arī spilgtajiem un neaizmirstamajiem koncertiem.

Mykki Blanco sadarbojusies ar tādiem mūziķiem kā Teyana Taylor, Blood Orange, kā arī piedalījusies Kanye West pazudušā albuma "Yandhi" dziesmā "Bye Bye Baby" (2018).

Pirms došanās Eiropas koncertturnejā, Mykki Blanco ar grupu arī paguva iesildīt "Florence & The Machine" Ņujorkā. Savukārt projekts "Expat", kas būs redzams Rīgā, kopā ar Samuel Acevedo ir došanās mirklīgas performances, dinamisku skaņas slāņu un acumirklīgas atdeves virzienā, vēsta pasākuma rīkotāji.

"Expat" nav ierakstītas mūzikas. Neviena EP, neviena albuma, neviena singla. Grupa fokusējās uz intensīvu, dramatisku un teatrālu dzīvo performanci, liekot publikai piedzīvot klātbūtni šajā mirklī. "Expat" darbojoties vien deviņus mēnešus un aktīvi spēlē izpārdotus koncertus Eiropai.

Koncerta sākums pulksten 19, ieeja no 18, pasākumu rīko "427 galerija" un mākslas centrs "Noass".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!