Foto: Publicitātes attēli
Viens no šobrīd pasaulē populārākajiem mūzikas producentiem un dīdžejiem Marks Ronsons šovasar spēlēs "Positivus" festivālā. Naktī no piektdienas uz sestdienu, uzreiz pēc Elijas Goldingas koncerta, viņš ar īpašu festivāla jubilejai veltītu DJ priekšnesumu uzstāsies uz "Nordea" skatuves. Iepriekš Ronsons "Positivus" festivālā uzstājies 2011. gadā, portālu "Delfi" informēja festivāla rīkotāji "Positivus Music".

Mūzikas biznesā Marks Ronsons ir viens no karstākajiem vārdiem jau vismaz pēdējos divdesmit gadus, un pēdējā desmitgadē viņš darbojas ne tikai kā veiksmīgs producents, bet arī kā talantīgs solo mākslinieks un dīdžejs, brīvi peld visdažādākajos mūzikas žanros, sākot no hiphopa un elektronikas, un beidzot ar alternatīvo roku.

Marka Ronsona vārds ir cieši saistīts ar mūžībā pāragri aizgājušo dziedātāju Eimiju Vainhausu viņš producēja Vainhausas albumu "Back To Black", 2008. gadā saņemot trīs "Grammy" balvas, tai skaitā kā Gada producents un Gada singla "Rehab" producents.

Pērn Ronsons laida klajā Eimijai Vainhausai veltīto albumu "Uptown Special. Albuma singls Uptown Funk, kas tiek izpildīts kopā ar Bruno Marsu, šogad saņēma divus "Grammy" – kā Gada ieraksts un Labākā mūzikas performance. "Grammy" nomināciju savā kontā Ronsons saņēmis arī kā Bruno Marsa izpildītā hita "Locked Out of Heaven" producents.

2016. gada "Positivus" festivāla programma:

Ellie Goulding, "M83", Iggy Pop, "Years & Years", "Hot Chip", John Newman, "Air", "Wolf Alice", Grimes, Richard Hawley, "Mercury Rev", Charles Bradley, "Oh Wonder", Seinabo Sey, C Duncan, "Ho99o9", San Fermin, "Cigaretts After Sex", "Arthur Beatrice", "The Japanese House", "Postaal", "Choir of Young Believers", Alise Joste, Ozols, "Dzelzs vilks", "Carnival Youth", "Mielavs un Pārcēlāji", "Skyforger", "DaGamba", "Sattellites LV", "Rīgas modes", "Super Besse".

Līdz festivāla sākumam gaidāmi vēl vairāki paziņojumi par māksliniekiem, kas uzstāsies uz "Positivus" sešām skatuvēm, tai skaitā galvenajām. Festivāla biļetes nopērkamaswww.positivusfestival.com, "Biļešu servisa" kasēs un "Nordea" bankomātos. Trīs dienu biļete bez telts vietas maksā 90 eiro, trīs dienu biļetes ar telts vietu cena ir 98 eiro. Biļešu iegāde bez komisijas maksas – www.positivusfestival.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!