Foto: Reuters/Scanpix
Amerikāņu dziedātājas un aktrises Vitnijas Hjūstones nāve varētu būt nelaimes gadījums, svētdien vēsta ārvalstu mediji. Daudzi pasaulslaveni dziedātāji pauduši šoku par notikušo.

"Traģiskas beigas šovbiznesa zelta meitenei, kura bija nogājusi no ceļa," tā par dziedātājas nāvi raksta laikraksts "The Sunday Times". Policija pazīstamo dziedātāju atradusi mirušu viesnīcā "Beverly Hilton", kur viņa bija apmetusies. Dziedātājas nāve konstatēta ap plkst.15:55 pēc vietējā laika.

Dziedātāja, iespējams, aizrijusies ar ūdeni, noskaidrojuši interneta portāla "TMZ" žurnālisti. Dziedātājas viesnīcas numurā atrastas arī ārsta izrakstītas zāles. Iepriekš atbildīgie dienesti paziņoja, ka dziedātājas nāves cēlonis nav zināms, bilstot, ka nāve nav vardarbīga.


Daudzos komentāros par dziedātājas nāvi minēta viņas aizraušanās ar narkotikām, viņa salīdzināta ar nesen 27 gadu vecumā mirušo Eimiju Vainhausu.

Hjūstones producents Klaivs Deiviss paziņojis, ka dziedātāja dievinājusi "Grammy" ceremonijas nakti un svinīgo ceremoniju viņas nāve tagad aizēnos.

"Esmu bēdu un asaru sagrauta, esmu šokā par negaidīto draudzenes nāvi," paziņojusi dziedātāja Meraija Kerija. "Viņu nekad neaizmirsīs, viņa vienmēr būs pasaulē labākās balss īpašniece," paziņojusi dziedātāja.

"Mēs esam pazaudējuši vēl vienu leģendu," sacījusi dziedātāja Kristina Agilera. Savukārt dziedātāja Pink mikroblogā Twitter vēsta, ka "tikai pateicoties Vitnijai daudzi no mums ir par kaut ko kļuvuši" .

Sērās par dziedātājas nāvi ir arī daudzi viņas fani, kuri pie viesnīcas novietojuši ziedus un svecītes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!