Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties gada nogalei, uz tradicionālajiem Vecgada lielkoncertiem Rīgas Kongresu namā aicina čellu trio "Melo-M", programmu ar īpašo viesu Dināras Rudānes un DJ Makree līdzdalību, portālu "Delfi" informē apvienības pārstāvis Kaspars Kukuvass.

Aizejošās Latvijas simtgades noskaņās koncerta programma veidota daudzveidīga un krāšņa – skanēs gan labi pazīstama latviešu autoru populārā mūzika, gan gaidāms ieskats nākotnē ar jaunām un mūsdienīgām kompozīcijām trīs čellu un solistu sadarbībā.

Koncerta īpašie viesi būs soliste Dināra Rudāne, kā arī jaunais, bet jau starptautisku atpazīstamību ieguvušais DJ Makree. Šādā kompānijā izskanēs jaunas versijas par pasaulē pazīstamiem un aktuāliem popmūzikas un deju mūzikas hitiem.

Līdztekus koncerta repertuāru bagātinās gan trio dalībnieka Kārļa Auzāna orģinālmūzika, gan vairāku pazīstamu latviešu tautasdziesmu izpildījums.
Koncertā "Melo-M" sastāvā muzicēs trio dalībnieki Kārlis Auzāns, Miķelis Dobičins un Jānis Pauls, kā arī sitamo instrumentu meistars Miķelis Vīte.

"Melo-M" Vecgada lielkoncerti Rīgas Kongresu namā notiks 27. decembrī pulksten 15.00 un 19.00.

Šobrīd vakara koncerts jau ir izpārdots, bet tirdzniecībā vēl pieejamas biļetes uz dienas koncertu pulksten 15.00. Tās var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!