Foto: Publicitātes foto

Atzīmējot radošās darbības 10. jubileju, šajā ziemas un pavasara sezonā čellu trio "Melo-M" dosies koncertturnejā pa Latvijas pilsētām, klausītājiem piedāvājot gan jaunus skaņdarbus, gan klaustāju iecienītākās kompozīcijas no kolektīva repertuāra.

"Koncertos skanēs publikas iecienītākie skaņdarbi no visām "Melo-M" koncertprogrammām, pieskaroties gan latviešu, gan pasaules popmūzikas un roka dziesmu versijām trīs čellu izpildījumā, līdztekus klausītājus priecēs arī "Melo-M" interpretācijas par pasaules tautu mūzikas zināmākajām tēmām, opermūzikas skaņdarbi, televīzijas seriālu un pārraižu mūzikas tēmas. Protams, koncertā ievērojama vieta būs atvēlēta arī "Melo-M" oriģinālkompozīcijām, kuru autors ir trio dibinātājs un mākslinieciskais vadītājs Kārlis Auzāns," stāsta koncertu organizatori.

"Ja palūkojamies desmit gadus senā pagātnē, tad droši varam secināt, ka laiks paskrējis nemanot, bet padarīts ir patiešām daudz - sagatavotas teju 10 dažādas programmas, katru gadu sniegti vairāki desmiti koncertu Latvijā, regulāri koncertēts ārzemēs - gan Eiropas valstīs, gan otrpus okeānam, Krievijas tālēs un pat Vidusāzijā. Pirms ejam tālāk, paveiktais ir jānosvin un vislabāk to paveikt kopā ar mums uzticīgajiem klausītājiem Latvijas pilsētās," stāsta "Melo-M" mūziķi.

Trio jubilejas turnejas koncerti notiks 14. februārī Jelgavas Kultūras namā, 4. martā Valmieras kultūras centrā, 5. martā Latgales kultūras vēstniecībā "Gors" Rēzeknē, 10. martā Berģu Kultūras centrā, 12. martā Siguldas novada Kultūras centrā, 7. aprīlī Vidzemes koncertzālē "Cēsis" un 9. aprīlī Liepājas koncertzālē "Lielais Dzintars".

Plašāku informāciju par koncertu norises laikiem, kā arī biļešu iegādi var iegūt un veikt "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!