Foto: Publicitātes foto

Čellu trio "Melo-M" 9. aprīlī ar diviem koncertiem Liepājas jaunajā koncertzālē "Lielais dzintars" noslēgs savu 10 gadu jubilejas koncertturneju pa Latviju, portālu "Delfi" informē grupas menedžments.

Tāpat kā iepriekš notikušajos jubilejas turnejas koncertos citās Latvijas pilsētās, arī noslēguma pasākumos skanēs publikas iecienītākie skaņdarbi no visām "Melo-M" koncertprogrammām, spēlējot gan latviešu, gan pasaules popmūzikas un roka dziesmu versijas trīs čellu izpildījumā.

Līdztekus klausītājus priecēs arī "Melo-M" interpretācijas par pasaules tautu mūzikas zināmākajām tēmām, opermūzikas skaņdarbi, televīzijas seriālu un pārraižu mūzikas tēmas. Koncertā ievērojama vieta būs atvēlēta arī "Melo-M" oriģinālkompozīcijām, kuru autors ir trio dibinātājs un mākslinieciskais vadītājs Kārlis Auzāns.

Līdzās koncertos daudz atskaņotām dziesmām īpaši šai turnejai "Melo-M" mūziķi sagatavojuši arī vairākas sen nedzirdētas kompozīcijas un gaidāmi arī vairāki pirmatskaņojumi.

Jubilejas turnejas noslēguma koncertos "Melo-M" sastāvā muzicēs čellisti Kārlis Auzāns, Miķelis Dobičins un Jānis Pauls. Viņiem piebiedrosies arī sitamo instrumentu virtuozs Miķelis Vīte.

Liepājā koncerti notiks 9. aprīlī plkst. 15.00 un 18.00.

Jubilejas koncertturnejas ietvaros "Melo-M" pēdējo mēnešu laikā koncertēja daudzās Latvijas pilsētās: Jelgavā, Valmierā, Rēzeknē, Berģos, Siguldā un citviet.

Biļetes uz turnejas noslēguma koncertiem Liepājā pieejamas "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!