Foto: Publicitātes foto
Kopā ar Natāliju Imbrugliju un Tanitu Tikaramu Mežaparka estrādē 22. jūlijā koncertā "Live Under Sky" uzstāsies grupas "Otra puse" un "Astro'n'out", informēja koncerta rīkotāju pārstāvis Ļevs Berezins.

Grupai "Otra puse" gads sācies ar panākumiem - Latvijas Radio roka un popdziesmu aptaujā "Muzikālā banka 2013" grupas albuma tituldziesma "Uzzīmē mani", kuru Normunds Pauniņš dzied kopā ar dziedātāju Antru Stafecku, apkopojot žūrijas vērtējumu un klausītāju balsojumu, ierindojās 2.vietā.

Grupas pastāvēšanas laikā par hitiem kļuvušas tādas dziesmas kā "Pēc lietus", "Vēstules", "Nakts vai rīts", "Ieskaties", "Dievs dod", "Rīga", "Ave Pali" un pēdējo gadu populārākais singls "Uzzīmē mani". 2014.gada sākumā grupas "Otra puse" albums "Uzzīmē mani" Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" apbalvošanas ceremonijā tika atzīts par labāko popmūzikas albumu.

Grupa Astro'n'out radusies 2003.gadā Rīgā un savu pirmo atpazīstamību gūst ar dziesmu "Daļa Rīgas". Neskatoties uz to, ka grupai tiek prognozēts vienas dziesmas garuma veiksmes stāsts, drīz vien radio topus sasniedz arī citas grupast kompozīcijas: "Tanki", "Gravitātei, nē", "Tici sev", "Spoguļoties", "Apaļa pasaule" u.c.

Izdevniecības "Avantis Promo" paspārnē grupa izdevusi četrus studijas albumus. Debijas albums "Kuš kuš" guvis atzinību kā labākais roka albums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvā 
2006 (LMIGB).

Kā vēsta koncertu rīkotāji, pašlaik grupa sākusi darbu pie sava piektā studijas albuma.

"Astro’n’out" ir uzstājušies daudzās Eiropas valstīs un pat devušies koncertturnejā uz  Ķīnu.

Kā ziņots, muzikālajos svētkos "Live Under Sky" uzstāsies dziedātāja un aktrise Natālija Imbruglija no Austrālijas, kā arī indiāņu izcelsmes angļu dziedātāja Tanita Tikarama.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!