Foto: Reuters/Scanpix

Leģendārās britu rokgrupas "The Rolling Stones" dziedātājs Miks Džegers solījies nekad neizdot savu autobiogrāfiju, jo to jau izdarījuši pārāk daudzi mūziķi.

Džegers labāk velta laiku muzikāliem projektiem un iesaka faniem izmantot internetu, ja tiem radusies interese par viņa pagātni.

"Rokenrola memuāri - tas ir pārsātināts tirgus. Es labāk paveikšu ko jaunu, piemēram, uzņemšu filmu, ierakstīšu jaunu mūziku vai došos koncertturnejā. Ja kāds vēlas uzzināt, ko es darīju 1965.gadā, to bez maksas var izdarīt vietnē "Wikipedia"," viņš norāda.

Pagājušajā mēnesī savu ilgi gaidīto autobiogrāfiju laida klajā britu dziedātājs Morisejs, grupas "The Smiths" kādreizējais līderis. Daudzas rokmūzikas zvaigznes atskatījušās uz savu dzīvi memuāros, tai skaitā arī Džegera grupas biedrs Kīts Ričards, kurš 2010.gadā izdeva grāmatu "Life".

70 gadus vecais Džegers vada savu filmu producēšanas kompāniju "Jagged Films". "Parasti cilvēki grib ar mani runāt par mūziku. Kad sāku stāstīt par filmām, viņiem zūd interese," viņš teica. "Taču mani vienkārši nesaista muzikālu filmu veidošana."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!