Grupu "The Rolling Stones" un "Foo Fighters" līderi Miks Džegers un Deivs Grols ierakstījuši kopīgu dziesmu – "Eazy Sleazy". Paši mūziķi to nodēvējuši par post-kovid laika himnu par pandēmijas beigām.

Abu mākslinieku kopdarbs iepriekš nav ticis izziņots un sociālajos tīklos, kā arī straumēšanas platformās publicēts kā pārsteigums 13. aprīlī.

Zīmīgi, ka ieraksta un klipa tapšanā izmantoti Latvijā ražotie mikrofoni JZ Microphones.

Dziesmas autors ir 77 gadus vecais roka leģenda Džegers, kurš "Twitter" raksta: "Vēlējos dalīties ar šo dziesmu, kas vēsta par pandēmijas beigām, un optimismu, kas tik ļoti ir vajadzīgs šajā laikā. Paldies Deivam Grolam par bungu, basa un ģitāras iespēlēšanu. Ar tevi strādāt bija forši, ceru, ka jums visiem patiks "Eazy Sleazy"."

Jau ziņots, ka "Foo Figheters" jaunāko albumu "Medicine At Midnight" laida klajā šā februārī, bet pavisam nesen pie lasītājiem nonāca pandēmijas laikā sarakstītā Deiva Grola stāstu grāmata.

Savukārt grupa "The Rolling Stones", kuras karjera aizsākusies jau 60. gados, savu jaunāko albumu "Blue & Lonesome" ar citu mūziķu dziesmu kaverversijām izdeva 2016. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!